Skip to main content

Κλειστός ο Περιφερειακός λόγω καραμπόλας - Τράκαρε και περιπολικό

Στο πολλαπλό τροχαίο ενεπλάκη και ένα περιπολικό που είχε φτάσει στην Περιφερειακή για να καταγράψει ατύχημα που είχε σημειωθεί νωρίτερα

Καραμπόλα με την εμπλοκή οκτώ αυτοκινήτων, μεταξύ των οποίων και ένα περιπολικό της Αστυνομίας, σημειώθηκε σήμερα, λίγο μετά τη 1 μ.μ., στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ΙΧ εξετράπη της πορείας του λίγο μετά το τούνελ της Τούμπας, στο ρεύμα προς δυτικά. Στο σημείο μετέβη περιπολικό της αστυνομίας ώστε η τροχαία να καταγράψει το περιστατικό. 

Όμως, επερχόμενο ΙΧ προσέκρουσε στο σταθμευμένο περιπολικό και ακολούθησαν ένα-ένα τα υπόλοιπα οχήματα (συνολικά επτά), λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, αφού στη Θεσσαλονίκη βρέχει από νωρίς το πρωί. 

Δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός, παρά μόνον πρόκληση υλικών ζημιών. Για την απομάκρυνση του περιπολικού, μάλιστα, έχει σπεύσει στο σημείο και γερανοφόρο όχημα της Αστυνομίας.

Μέχρι αυτήν την ώρα το ρεύμα του Περιφερειακού προς δυτικά παραμένει κλειστό. Τα οχήματα που κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση εκτρέπονται από τον κόμβο Πανοράματος.

Φωτογραφία αρχείου