Skip to main content

Καραμπόλα οκτώ αυτοκινήτων στην Εγνατία

Μία οδηγός τραυματίσθηκε σοβαρά κι άλλοι τρεις ελαφρά, όταν τα αυτοκίνητά τους, οκτώ συνολικά, ενεπλάκησαν σε μαζική σύγκρουση νωρίς χθες το βράδυ στο 147ο χλμ της εθνικής Θεσσαλονίκης - Καβάλας.
Μία οδηγός τραυματίσθηκε σοβαρά κι άλλοι τρεις ελαφρά, όταν τα αυτοκίνητά τους, οκτώ συνολικά, ενεπλάκησαν σε μαζική σύγκρουση νωρίς χθες το βράδυ στο 147ο χλμ της εθνικής Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στην Εγνατία Οδό, λίγο πριν από τη σήραγγα του Αγίου Ανδρέα (Εξοχή).

Η καραμπόλα προκλήθηκε λίγο πριν τις 7μμ, όταν το πρώτο αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του κι έπεσαν πάνω του άλλα δύο που ακολουθούσαν.  Στη συνέχεια, άλλα πέντε αυτοκίνητα έπεσαν το ένα μετά το άλλο στα τρία αρχικώς συγκρουσθέντα, με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος προς Καβάλα από τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα.  Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη, ώστε κάποια από τα πρώτα αυτοκίνητα να εκσφενδονιστούν δεκάδες μέτρα μακριά από το αρχικό σημείο του ατυχήματος.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, αλλά μόνο η οδηγός του ενός οχήματος εξακολουθεί να νοσηλεύεται, καθώς η κατάστασή της κρίθηκε σοβαρή.