Skip to main content

Καραμπόλα 5 οχημάτων με 4 τραυματίες στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Μουδανίων

Μια καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων με 4 τραυματίες και ένα τροχαίο με υλικές ζημιές σημειώθηκαν σήμερα στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε καραμπόλα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανίων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 12.00, οδηγός ΙΧ προερχόμενος από Σιθωνία προς Θεσσαλονίκη έχασε τον έλεγχο του οχήματός του μετά τον κόμβο Μουδανίων, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε τέσσερα διερχόμενα αυτοκίνητα. Από την καραμπόλα προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων μία 44χρονη γυναίκα, τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μουδανίων.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού η κυκλοφορία διαξαγόταν με δυσκολία, καθώς οι λωρίδες κυκλοφορίας προς Χαλκιδική έκλεισαν για μικρό χρονικό διάστημα. Ωστόσο, πλέον η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Ακόμη, λίγο μετά τη 13.00 ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε στον κόμβο Φλογητών με κατεύθυνση προς τη Χαλκιδική, όταν δύο ΙΧ συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με συνέπεια να προκληθούν υλικές ζημιές. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.