Skip to main content

Καραμπετάκης: Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να ανεβεί

«Σε μεγάλο βαθμό τις δύο πρώτες θέσεις θα κρίνουν τα παιχνίδια μεταξύ των πρωτοπόρων», δήλωσε ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα

Την πεποίθησή του πως ο Άρης θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της ανόδου στη Super League εξέφρασε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», ο Νίκος Καραμπετάκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα:

«Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα σε όσο το δυνατόν υψηλότερες θέσεις. Με τη Λαμία δεν τα καταφέρουμε, αλλά πρέπει να εξάρουμε την προσπάθεια των παικτών. Όποιος ήταν στο γήπεδο κατάλαβε ότι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μία ομάδα μέσα στο γήπεδο. Διεκδικήσαμε το αποτέλεσμα με όλες μας τις δυνάμεις. Δυστυχώς, όμως δεν σκοράραμε και σε μία φάση στατική το πληρώσαμε».

Για το πρωτάθλημα και τι προβλέπει για την άνοδο: «Το σημαντικό και το μεγάλο ατού του Άρη είναι ότι έχουν τα παιχνίδια μεταξύ τους. Σαν μεγάλη ομάδα και καλή θα μπορέσει να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει και να φτάσει στον στόχο. Το πρωτάθλημα είναι ανοικτό και οι τρεις διεκδικούν μέχρι τέλους. Έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο ΟΦΗ έχει πλησιάσει αρκετά και είναι και αυτός στο παιχνίδι. Δείχνει ένα καλό πρόσωπο και δεν πρέπει να τον ξεχνάμε. Σε μεγάλο βαθμό τις δύο πρώτες θέσεις θα κρίνουν τα παιχνίδια μεταξύ των πρωτοπόρων».

Για το γεγονός ότι δεν χάνουν οι πρωτοπόροι: «Σίγουρα ο Απόλλων και η Λαμία κρατούν τη νίκη στα χέρια τους, αλλά υπάρχουν ακόμα παιχνίδια που μπορεί να χάσουν βαθμούς, όπως κάλλιστα θα μπορούσαν να χάσουν και στα δικά μας τα ματς. Θα έχει ενδιαφέρον ως το τέλος».