Skip to main content

Καραμανλής: Βιάστηκαν όσοι προκατάλαβαν την ψήφο του πολίτη

Την ωριμότητα των πολιτών εξήρε ο πρωθυπουργός, που ζήτησε κινητοποίηση όλων για νίκη της ΝΔ στις εκλογές, μιλώντας νωρίτερα στην Κέρκυρα. Υπό βροχή έγινε η απογευματική ανοιχτή συγκέντρωση της Ν.Δ.
«Κάνουν λάθος όσοι βιάστηκαν να προκαταλάβουν την απόφαση των Ελλήνων. Οι πολίτες είναι ώριμοι, νοιάζονται για την επόμενη μέρα, νοιάζονται για την δουλειά τους…», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμανλής, στην ομιλία του, που έγινε κάτω από δυνατή βροχή στην Κέρκυρα.

Ο πρωθυπουργός έκανε εκτενή αναφορά στα έργα που προώθησε η κυβέρνησή του στα ιόνια νησιά. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα μεγάλα οδικά έργα, την Εγνατία και Ιόνια Οδό, που έχουν ιδιαίτερη σημασία και για την Κέρκυρα. Αναφέθρηκε επίσης στο νέο κτίριο του τμήματος Ιστορίας του Ιόνιου Πανεπιστημίου, σχολικά κτίρια, οδικά έργα κόστους 50 εκατομμυρίων ευρώ κ.λ.π ενώ υπογράμμισε τη κατασκευή του νέου νοσοκομείου που εγκαινιάστηκε πρόσφατα, καθώς και του Δικαστικού Μεγάρου που θα είναι σύντομα έτοιμο.

Στον ενεργειακό τομέα αναφέρθηκε στο δεύτερο αγωγό μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και στη λύση του προβλήματος ύδρευσης του νησιού με τα έργα των φραγμάτων που θα κατασκευαστούν. Επίσης αναφέρθηκε και στα έργα πολιτισμού, με συντήρηση και ανάδειξη σημαντικών μνημείων, όχι μόνο στην Κέρκυρα, αλλά σε όλα τα Επτάνησα.