Skip to main content

ΝΔ: Εικόνες από το success story της κυβέρνησης για την αθλητική βία

Ο τελικός αμαυρώθηκε από απαράδεκτα επεισόδια που απέδειξαν ότι έχουμε πολύ δρόμο στο ζήτημα της καταπολέμησης της βίας, τόνισε η Άννα Καραμανλή

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στον τελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ κατέκρινε με αυστηρό τρόπο η βουλευτής Άννα Καραμανλή, εξαπολύοντας παράλληλα τα βέλη κατά της κυβέρνησης μιλώντας για κατάρρευση του μύθου του success story στην αθλητική βία. 

«Η γιορτή του τελικού του Κυπέλλου Μπάσκετ αμαυρώθηκε από απαράδεκτα επεισόδια, που απέδειξαν ότι έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε στο ζήτημα της καταπολέμησης της βίας» δήλωσε χαρακτηριστικά η αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας.

«Μόλις προχθές ο πρωθυπουργός στη Βουλή δήλωνε υπερήφανος για τα κατορθώματα της Κυβέρνησής του στην πάταξη της γηπεδικής βίας. Δυστυχώς, γι' αυτόν η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και τον διέψευσε άμεσα. Οι χθεσινές εικόνες ντροπής δεν είναι οι μόνες που γκρεμίζουν το μύθο του success story της Κυβέρνησης στην αθλητική βία» πρόσθεσε, υπενθυμίζοντας στον πρωθυπουργό επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στον τελικό του μπάσκετ γυναικών στη Λευκάδα, στο χάντμπολ γυναικών στη Θεσσαλονίκη και στους αγώνες βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών τον περασμένο Δεκέμβριο.

Πρόκειται για σοβαρά επεισόδια που αναζητούν υπεύθυνους, υπογράμμισε η κ. Καραμανλή. 

«Δεν γνωρίζουμε αν ο πρωθυπουργός είπε ξανά συνειδητά ψέματα ή τρέφει ξανά αυταπάτες. Το σίγουρο είναι ότι η ανεπάρκεια της Κυβέρνησής του επιβεβαιώνεται καθημερινά και στον αθλητισμό» κατέληξε η ίδια.