Skip to main content

Καπνιστήριο... το Βελλίδειο: Το έριξαν στο κάπνισμα μετά τον Τσίπρα

Ντουμάνι ο προθάλαμος του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου στη διάρκεια και μετά την ομιλία του πρωθυπουργού. Προκλητικός για άλλη μια φορά ο Πολάκης.

Σε καπνιστήριο μετέτρεψαν το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο οι θεριακλήδες καλεσμένοι στην ομιλία του πρωθυπουργού το βράδυ του Σαββάτου.

Παρά την παρουσία σύσσωμης της κυβέρνησης στο Βελλίδειο πολλοί καπνιστές, απηυδισμένοι από την πολύωρη παραμονή στην αίθουσα, και αδιαφορώντας για τον αντικαπνιστικό νόμο έκαναν τον προθάλαμο του Βελλίδειου... καπνιστήριο. Μάταια οι άνθρωποι της ΔΕΘ-Helexpo τους ζητούσαν να σβήσουν τα τσιγάρα υπενθυμίζοντας ότι το κάπνισμα απαγορεύεται στους δημόσιους χώρους.

Μόλις τελείωσε, δε, η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ήταν τέτοιο το ντουμάνι που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των παρισταμένων, που έβγαιναν από την αίθουσα. Κάτι που δεν αποθάρρυνε τους παρανομούντες ούτε βέβαια τον γνωστό μανιακό καπνιστή αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο οποίος δεν περίμενε καν να βγει από το συνεδριακό κέντρο και άναψε σε εσωτερικό χώρο τσιγάρο.

Κατά τα άλλα να θυμίσουμε ότι η Βουλή ψήφισε την απαγόρευση του ηλεκτρονικού τσιγάρου στους δημόσιους χώρους...

Α.Μπ.