Τρίτη 24 Απριλίου 2018
x

ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ: ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ

Για υπερφίαλη συμπεριφορά κατηγόρησε ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης σε σχόλιό του για τις δηλώσεις Μπουτάρη.

Για υπερφίαλη συμπεριφορά κατηγόρησε ο Σωτήρης Καπετανόπουλος τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, σε σχόλιο του για τις δηλώσεις του τελευταίου μετά το χάος που προκλήθηκε χθες με την έλευση της κακοκαιρίας. 

«Σήμερα ως πολίτης αυτής της πόλης και έχοντας ακούσει τον δήμαρχο Γιαννη Μπουτάρη ,νιώθω την υποχρέωση να του πω: δάμαρχε τα λάθη σου η η διοικητική σου αδυναμία μπορούν να συγχωρεθούν. Η υποτίμηση όμως της νοημοσύνης των Θεσσαλονικέων που έγινε απο μέρους σου ειναι ασυγχώρητη. Και κάτι ακομη. Δείχνεις οτι δεν διδάχθηκες απο τα λάθη σου» έγραψε σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o κ. Καπετανόπουλος ο οποίος αποτέλεσε επί πολλά έτη πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Καπετανόπουλος άσκησε σκληρή κριτική στον κ. Μπουτάρη και τον κάλεσε «να σεβαστεί το αξίωμα του αφού δεν σέβεται του πολίτες της πόλης».

Ακολουθεί η ανάρτηση:  

Επί μια εξαετία δεν έκρινα ούτε σχολίασα οποιαδήποτε ενέργεια ή παράληψη των διοικούντων τον δήμο μας. Δεν ήθελα να δώσω δικαίωμα για κακοπροαίρετη ερμηνεία καλοπροαίρετων σκέψεων ή προτάσεων μου. Τούτο μπορεί να βεβαιώσει και ο ίδιος ο δήμαρχος της πόλης μας με τον οποίο είχαμε κατά καιρούς κάποιες συζητήσεις και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου με τον οποίο είχαμε περισσότερες. Μάλιστα και παρά τις αντιθέσεις μας τους προειδοποίησα στα γραφεία τους οτι διοικούν με λάθη και οτι αυτό το έκανα διότι με ενδιέφερε ανεξάρτητα από την πολιτική μας αντιπαλότητα, το μέλλον της πόλης μας. Σήμερα ομως ως πολίτης αυτής της πόλης και έχοντας ακούσει τον δήμαρχο Γιαννη Μπουτάρη ,νιώθω την υποχρέωση να του πω: δάμαρχε τα λάθη σου η η διοικητική σου αδυναμία μπορούν να συγχωρεθούν. Η υποτίμηση όμως της νοημοσύνης των Θεσσαλονικέων που έγινε απο μέρους σου ειναι ασυγχώρητη. Και κάτι ακομη. Δείχνεις οτι δεν διδάχθηκες απο τα λάθη σου. Και αυτήν την υπερφίαλη συμπεριφορά σου,δυστυχως ,δεν την πλήρωσες ουτε την πληρώνεις εσύ, αλλά η πόλη. Χθες δήμαρχε δεν έπρεπε να αρρωστήσει καποιος. Χθες οι συμπολίτες σου είχαμε ραντεβού με τα ορθοπεδικά νοσοκομεία. Χθες και σήμερα η αγορά σε ευχαριστεί.... 

Κυριε δήμαρχε παλιά ...κάποιοι είχαν σκεφθεί και άφηναν σάκκους με αλάτι στις διασταυρώσεις των δρόμων. Δεν πάγωνε το αλάτι, δεν πάγωνε το θαλασσινό νερό. Σεβάσου τουλάχιστον το αξίωμα σου, αφού δεν σέβεσαι εμάς τους πολίτες αυτης της πόλης. Σκέψου αυτούς που σε πρότειναν για ....καλύτερο δήμαρχο του πλανήτη... και κάνε καμμια ΕΔΕ για τους υπευθύνους. Εν τω μεταξύ μια συγγνώμη προς τους συμπολίτες μας, δεν θα ήταν άχρηστη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ