Skip to main content

Καντιμοίρης: Περιμένω να ολοκληρωθεί η συμφωνία μου με τον Άρη

Ο έμπειρος τερματοφύλακας υπογράμμισε πως είναι μεγάλη πρόκληση για κάποιον να αγωνίζεται σε μία από τις ελληνικές ομάδες όπως οι «κιτρινόμαυροι»

Κοντά στην επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον Άρη βρίσκεται ο Γιώργος Καντιμοίρης σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην τερματοφύλακας της Βέροιας:

Για το ενδιαφέρον του Άρη: «Βλέπουμε τι θα κάνουμε στο μέλλον. Υπάρχουν επαφές με την ομάδα του Άρη. Είμαστε κοντά. Είναι σαν να έχει κλείσει το θέμα. Όλοι περιμένουμε τις εξελίξεις. Περιμένω να ολοκληρωθεί και το τυπικό. Είναι θέμα χρόνου».

Για τις σχέσεις του με τον Θεόδωρο Καρυπίδη: «Έχουμε καλές σχέσεις με τον Καρυπίδη. Ελπίζω να έχουμε μια καλή σχέση και στον Άρη. Έχω μιλήσει με τον Καρυπίδη αλλά βρίσκεται σε επαφή και με τον Μυροφορίδη. Ειναι ωραίο το συναίσθημα να παίζεις στον Άρη. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες αλλά στον Άρη το κίνητρο είναι μεγαλύτερο. Ο στόχος είναι να επανέλθει η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Είναι πρόκληση να αγωνίζεσαι στον Άρη που είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ο καθένας θέλει να παίξει στον Άρη. Ελπίζω να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα».

Για τον Διούδη και το εάν μπορεί να καλύψει το κενό του: «Σίγουρα καλύπτεται το κενό. Ο Διούδης είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, είναι Άρης αλλά ο καθένας κοιτάει το μέλλον του. Είμαι χρόνια στο επάγγελμα και είμαι έτοιμος για να το κάνω αυτό. Η εμπειρία μετράει γιατί είναι μια δύσκολη θέση και ένα δύσκολο επάγγελμα εντός αγωνιστικού χώρου και αποδυτηρίων».

Για το εάν γνωρίζει τον Δημήτρη Σπανό: «Προσωπικά δεν τον ξέρω τον Σπανό. Θα πάνε όλα καλά. Στόχος είναι η κοινή πορεία όλων και να επανέλθει και η ομάδα. Πρέπει να είναι δεδομένο αυτό».

Για το εάν γνωρίζει τον Παύλο Μυροφορίδη: «Δεν έχω συνεργαστεί με τον κ. Μυροφορίδη. Το έργο του μιλάει μόνο του. Όπου κι αν έχει πάει έχει φτιάξει ομάδα. Οι ομάδες που έχει αναλάβει έχουν ανέβει και έχουν ισορροπίες».

Για τον πιθανό παρτενέρ του και για το πώς ξεκίνησε το φλερτ με τον Άρη: «Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο παρτενέρ μου. Πρέπει να έχουμε μια κοινή γραμμή και καλή συνεργασία για το καλό της ομάδας. Έγινε η επαφή πριν από λίγο καιρό. Το αφήσαμε για λίγο και με την επιστροφή του Καρυπίδη προχώρησε το θέμα».