Skip to main content

Κανονικά αύριο η πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη στο «Όραμα»

Πληρώθηκε το πρόστιμο για τις πολεοδομικές παραβάσεις στο θερινό κέντρο «Όραμα». Κανονικά αύριο η πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη,

του Δημήτρη Παπανίκου

Κανονικά θα γίνει τελικά αύριο η πρεμιέρα του τραγουδιστή Νίκου Βέρτη στο θερινό κέντρο «Όραμα», στην περιοχή του αεροδρομίου.

Οι ιδιοκτήτες του κέντρου κατέβαλαν χθες τη δόση του προστίμου το οποίο τους είχε επιβληθεί για πολεοδομικές παραβάσεις και σήμερα προσκόμισαν το αποδεικτικό πληρωμής στο δήμο Θέρμης. Κατόπιν αυτού η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου η οποία συνεδρίασε το πρωί, στο κτήριο του δημαρχείου, παρουσία εκπροσώπων των ιδιοκτητών της επιχείρησης αποφάσισε να μην προχωρήσει στην αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου.

Όπως είχε αποκαλύψει η Voria.gr υπήρχε σοβαρή πιθανότητα ματαίωσης της εμφάνισης του Ν. Βέρτη στη Θεσσαλονίκη καθώς εκκρεμούσε η καταβολή του πολεοδομικού προστίμου. Ο ιδιοκτήτης του κέντρου είχε μεν προχωρήσει στη νομιμοποίηση των αυθαίρετων κατασκευών, ωστόσο, δεν είχε καταβάλει την πρώτη δόση του προστίμου που του επιβλήθηκε.

Αυτό έγινε τελικά χθες Τετάρτη με την καταβολή ποσού 59.000 ευρώ το οποίο αντιστοιχεί στο 30% του συνολικού προστίμου. Κατόπιν αυτού το κέντρο θα λειτουργήσει από αύριο κανονικά.

Άλλωστε τις τρεις τελευταίες ημέρες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι προετοιμασίες για την αυριανή πρεμιέρα του Ν. Βέρτη, με έλεγχο των ηχητικών και φωτιστικών συστημάτων του κέντρου.