Skip to main content

Κάνιας: Καλή η ισοπαλία απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Φιορεντίνα

Είναι σημαντικό να μας στηρίζει ο κόσμος μέχρι τέλους και εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε, υπογράμμισε ο Ισπανός μέσος.

«Καλό αποτέλεσμα» χαρακτήρισε την λευκή ισοπαλία απέναντι στη Φιορεντίνα, ο Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κάνιας με δηλώσεις του στον OTE TV.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη στο συνδρομητικό κανάλι:

Για τη δική του απόδοση: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι από όλη την ομάδα. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα γιατί παίξαμε με μια καλή ομάδα. Ελπίζουμε να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια και να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για τις οδηγίες του Ίβιτς στο ξεκίνημα του αγώνα: «Δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο που είπε. Μας είπε αυτό που λέει συνέχεια, να μπούμε δυνατά από την αρχή, να πιέσουμε ψηλά, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μπάλες, να είμαστε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι. Να δείξουμε την ποιότητα και αν κάνουμε που δουλεύουμε στην προπόνηση. Αν συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να δείξουμε όλα τα χαρακτηριστικά της ομάδας».

Για την τελευταία ευκαιρία και αν ο ΠΑΟΚ έκλεβε το παιχνίδι ή θα ήταν κάτι φυσιολογικό: «Στα τελευταία λεπτά, η νίκη θα μπορούσε να πάει και στις δύο πλευρές. Θα ήταν μια άξια νίκη για εμάς αν ερχόταν, γιατί δώσαμε το παν. Θέλω να σταθώ στη στήριξη το κόσμου από το πρώτο λεπτό. Στο τελευταίο δεκάλεπτο μας έδωσε δύναμη να πιέσουμε. Είναι σημαντικό να μας στηρίζει ως το τέλος της χρονιάς και εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε».