Skip to main content

Κάνιας: Η κατάσταση και η αντιμετώπιση στον ΠΑΟΚ είναι σούπερ

Ο Χοσέ Κάνιας μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον ΠΑΟΚ, την καλοκαιρινή προετοιμασία και τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ.

Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε ο Χοσέ Κάνιας για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον ΠΑΟΚ, την καλοκαιρινή προετοιμασία και τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το τι έπαιξε ρόλο ώστε να έρθει στον ΠΑΟΚ: "Το όνομα του ΠΑΟΚ έπαιξε ρόλο και η πιθανότητα να παίξουμε στο Champions League ήταν δύο σημαντικά κίνητρα για να πω το "ναι" στην πρόταση που μου έγινε".

Για τη θέση που αγωνίζεται: "Η θέση μου και εκεί που νιώθω πιο άνετα και πιστεύω θα μπορέσω να αποδώσω καλύτερα είναι αυτή του αμυντικού χαφ. Στο "6". Αν βέβαια ο προπονητής θέλει να παίξω και κάπου αλλού δεν έχω πρόβλημα. Πάντως η καθαρή μου θέση είναι αυτή του αμυντικού χαφ".

Για το πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί: "Έφτασα λίγο αργά στην προετοιμασία και δεν είχα τον χρόνο που θα ήθελα να είμαι 100% έτοιμος. Αισθάνομαι όμως καλά, νιώθω πως μπορώ να βοηθήσω. Μακάρι να είμαι έτοιμος να παίξω και στο πρώτο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο θα είμαι σίγουρα πολύ πιο έτοιμος".

Για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε: "Όχι σε καμία περίπτωση δεν έχω την παραμικρή ενόχληση τον παραμικρό πόνο. Είμαι πολύ καλά και το μόνο πράγμα που θέλω είναι να έρθω στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης".

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ ως σύλλογο: "Η κατάσταση και η αντιμετώπιση στον ΠΑΟΚ είναι σούπερ. Όλα είναι υπέροχα. Λειτουργούν στην εντέλεια".