Skip to main content

Κανέλλη: Σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι ο προϋπολογισμός

Η βουλευτής του ΚΚΕ χαρακτηρίζει «casus belli» τη μνημονιακή υποχρέωση που συζητά η κυβέρνηση αναφορικά με τις απεργίες και το 50%+1

«Ο προϋπολογισμός είναι αθροιστικά η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι» δηλώνει, στη συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, υπογραμμίζοντας επίσης ότι εμπεριέχει «περικοπές σε συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα και λιώνει τους μικρομεσαίους και αυτοαπασχολούμενους».

Η βουλευτής του ΚΚΕ χαρακτηρίζει «casus belli» τη μνημονιακή υποχρέωση που συζητά η κυβέρνηση αναφορικά με τις απεργίες και το 50%+1, λέγοντας ότι «τέτοιο bonus ούτε ο ΣΕΒ το περίμενε».

Ερωτηθείσα για το «αν το 2018 είναι εκλογικό έτος», η κ. Κανέλλη εκτιμά ότι «μυρίζει εκλογές» ωστόσο σημειώνει ότι «η κυβέρνηση κάνει εκλογές όποτε τα βρει σκούρα».

Τέλος κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα, η Λιάνα Κανέλλη τη χαρακτηρίζει «ανισοβαρή» και σημειώνει ότι «η κυβέρνηση ασκεί πρωτίστως επικοινωνιακή και δευτερευόντως πραγματική πολιτική σε όλα τα μεγάλα θέματα από την πρώτη μέρα στην εξουσία».