Skip to main content

Κάνει πίσω ο Συμεωνίδης

Φήμες κάνουν λόγο ότι ο δήμαρχος Πεύκων απέσυρε την υποψηφιότητά του από το κόμμα της ΝΔ
Της Χρύσας Κυριακού

Μπορεί ο ίδιος να δηλώνει ότι δεν έχει ακόμη αποφασίσει εάν τελικά θα διεκδικήσει ή όχι το δημαρχιακό θώκο του νέου δήμου Νεάπολης Συκεών, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Πεύκων, Στέλιος Συμεωνίδης δεν θα είναι τελικά υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές. Ο κ. Συμεωνίδης φέρεται να έχει ήδη αποσύρει την πρόταση για την υποψηφιότητα του από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται να συναντηθεί με τη δημοτική του ομάδα, προκειμένου να συζητήσουν μαζί όλα τα ενδεχόμενα.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του στη Voria.gr ο κ. Συμεωνίδης είχε υποστηρίξει ότι τις αποφάσεις για την πορεία της παράταξης δεν τις παίρνει μόνος του αλλά μέσα από συλλογικές διαδικασίες. Η φημολογούμενη όμως απόσυρση της υποψηφιότητας του κ. Συμεωνίδη περιπλέκει τα πράγματα καθώς στο πλευρό του έχει ταχθεί εδώ και καιρό και ο Δ. Ζιγκερίδης, στέλεχος της ΝΔ από το δήμο Νεάπολης. Ο κ. Ζιγκερίδης αρχικά είχε καταθέσει υποψηφιότητα, την οποία όμως απέσυρε και συστρατεύτηκε με τον δήμαρχο Πεύκων, για τη «συγκρότηση μιας ευρύτερης κοινωνικής συσπείρωσης».

Η απόσυρση της υποψηφιότητας Συμεωνίδη σημαίνει ότι στο δήμο Νεάπολης Συκεών θα μείνουν μόνο δυο υποψήφιοι ο νυν δήμαρχος Συκεών, Σ. Δανιηλίδης και ο Ε. Κιουρτζίδης.