Skip to main content

Κάνει πίσω ο Σ. Τζακόπουλος

Θα αποσύρει την υποψηφιότητά του για το δήμο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σ. Τζακόπουλος, ο οποίος είχε ανακοινώσει την κάθοδό του ως ανεξάρτητος στις εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη.
Της Χρύσας Κυριακού

Θα αποσύρει την υποψηφιότητά του για το δήμο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σ. Τζακόπουλος, ο οποίος είχε ανακοινώσει την κάθοδό του ως ανεξάρτητος στις εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη. Ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος προέρχεται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, διεκδικούσε το δήμο Θεσσαλονίκης ως ανεξάρτητος.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τζακόπουλος προσδοκούσε σε μια συνεργασία, είτε με την Ντόρα Μπακογιάννη είτε με το κόμμα του ΛΑΟΣ. Σε συνάντηση, όμως, που είχε πριν από λίγες ημέρες με την κ. Μπακογιάννη στην Αθήνα, δέχθηκε αρνητική απάντηση για τη στήριξή του. Παράλληλα, και το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. προσανατολίζεται πλέον σε υποψηφιότητα του βουλευτή του στη Β’ Θεσσαλονίκης, Κ. Βελόπουλου. Οι δύο αυτές αρνητικές απαντήσεις φαίνεται πως οδήγησαν τον κ. Τζακόπουλο σε αποχώρησή του από τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.