Skip to main content

Κάνει πίσω για τη δημαρχία ο Γκιουλέκας;

Η εντονη φημολογία που αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες θέλει τον βουλευτή της ΝΔ, Κ. Γκιουλέκα, να εμφανίζεται απρόθυμος για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του δήμου Θεσσαλονίκης.
Έντονη φημολογία αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την οποία ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας, εμφανίζεται απρόθυμος για να διεκδικήσει την ηγεσία του δήμου Θεσσαλονίκης. Όπως είχε πρώτη αποκαλύψει η Voria.gr, ο Θεσσαλονικιός πολιτικός αποτελεί τον εκλεκτό του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, για τον κεντρικό δήμο της πόλης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα σενάρια που αναπτύσσονται, ο κ. Γκιουλέκας είναι δύσκολο να καταρτίσει ένα ψηφοδέλτιο χωρίς τη συμμετοχή στελεχών που απάρτιζαν τη διοίκηση Παπαγεωργόπουλου, η οποία βαρύνεται με το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης.

Και αυτό γιατί, πάντα κατά τα ίδια σενάρια, για να προχωρήσει στην κατάρτιση ψηφοδελτίου με νέα στελέχη, ο κ. Γκιουλέκας θα πρέπει να έρθει σε ευθεία ρήξη με τον απερχόμενο δήμαρχο της πόλης, κάτι που δεν φαντάζει πιθανό, καθώς, ως γνωστόν, ο κ. Παπαγεωργόπουλος είναι ο πολιτικός μέντορας του κ. Γκιουλέκα.