Skip to main content

Κανακούδης: Αισθάνομαι ευλογημένος που βρίσκομαι στον Άρη

«Η ομάδα είναι 40 χρόνια χωρίς τίτλο και μαζεύει 20.000 από το τίποτα, δεν μπορούν να το κάνουν πολλοί αυτό», είπε ο πλάγιος μπακ των «κιτρινόμαυρων»

Για την παρουσία του στον Άρη, το μέλλον του, αλλά και τον Τομ Παπαδόπουλο μίλησε στον ρ/σ «Yellow», ο Πέτρος Κανακούδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πλάγιος μπακ των «κιτρινόμαυρων»:

Για το πως αισθάνεται με τον εαυτό του: «Έτσι όπως αισθάνομαι το σώμα μου, και μιας και στο παρελθόν δεν αντιμετώπισα σοβαρούς τραυματισμών, θεωρώ ότι το κορμί μου είναι σε καλή κατάσταση.Είμαι πολλά χρόνια επαγγελματίας, ξέρω τι να κάνω και τι να αποφύγω, και αυτό που σκέφτομαι είναι ότι θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο, το λατρεύω το επάγγελμα μου».

Για το αν θέλει να παίξει του χρόνου με τον Άρη στη Super League: «Αυτός είναι ο στόχος μου, το θέλω πάρα πολύ, για αυτό δουλεύω, για αυτό προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ, έτσι ώστε του χρόνου να συνεχίσω να είμαι στην ομάδα».

Για το εάν το γκολ του είναι ένα από τα ομορφότερα που έχει πετύχει: «Τα γκολ που έχω κάνει είναι είτε στατικές φάσεις είτε σουτ από μακρινή απόσταση, το προσπάθησα χθες, μπήκε γκολ και κερδίσαμε με ένα ευρύ σκορ που μας δίνει και ψυχολογία».

Για τα σουτ του που παραμένει καλό παρά τα χρόνια που έχουν περάσει: «Όσο καλός και να είσαι σε κάτι αν δεν το δουλεύεις θα σε αφήσει κάποια στιγμή.Είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν σταμάτησα να δουλεύω για να βελτιώνομαι και να είμαι σε υψηλό επίπεδο.Και μετά τις προπονήσεις πάντα θα κάτσω και θα δουλέψω σε πράγματα που πρέπει να είσαι σε εγρήγορση αν θέλεις να είσαι σε μια ομάδα σαν τον Άρη».

Για το γκολ του: «Νομίζω ότι όλος ο κόσμος το χάρηκε, χάρηκα και εγώ πάρα πολύ που ο κόσμος πανηγύρισε μαζί μου αυτό το τέρμα, ήταν πολύ ιδιαίτερη και πολύ δυνατή στιγμή για εμένα. Γιατί έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα από τα οποία δεν ισχύει τίποτα, είναι ασυναρτησίες που δημιουργούν εντυπώσεις».

Για τα όσα έχει ακούσει: «Δυστυχώς στην Ελλάδα πρέπει να αποδεικνύουμε τα αυτονόητα, εγώ αισθάνομαι ευλογημένος που είμαι στον Άρη, και το λέω επειδή το νιώθω, δεν χαϊδεύω αυτιά ούτε κάνω δημόσιες σχέσεις.Και αυτό το δείχνω στις προπονήσεις, σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, επειδή έτσι νιώθω. Αυτή είναι η πραγματικότητα μου, μπορεί να ειπωθούν διάφορα αλλά μου είναι αδιάφορο».

Για τον Τομ Παπαδόπουλο: «Αυτή την στιγμή ο κ.Παπαδόπουλος τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο του κ.Καρυπίδη και σκοπεύει να σταθεί στο πλάι του. Αναγνωρίζει την τεράστια προσπάθεια που έχει καταβάλει ο κ. Καρυπίδης και αυτό πρέπει να το κάνουμε όλοι μας. Έχει βάλει πολλά χρήματα από την τσέπη του και αυτός είναι ο άνθρωπος που έχει βάλει μετά από 4 χρόνια ταλαιπωρίας την ομάδα στην φυσική της θέση.Η βοήθεια του κ. Παπαδόπουλου μπορεί να δίνει ελπίδα αλλά δεν μπορούμε να σβήνουμε μια προσπάθεια όπως αυτή που έχει κάνει ο κ. Καρυπίδης».

Για το ότι πρέπει να κρατηθεί ο φετινός κορμός: «Και ποδοσφαιρικό αν ο ποδοσφαιριστής που είναι σε κάποια άλλη ομάδα και δει ο κορμός που βγάζει την ομάδα κατηγορία δεν εκτιμηθεί μετά το σκέφτεται.Φυσικά το ποδόσφαιρο έχει πάει σε άλλο επίπεδο, αλλά θα είναι άδικο να φύγει ο κορμός.Και καλώς να έρθουν οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές να φτιάξουμε κάτι ακόμα καλύτερο».

Για το αν είναι διαφορετικό να φοράς την φανέλα του Άρη: «Είναι μια ομάδα που είναι 40 χρόνια χωρίς τίτλο και μαζεύει 20 χιλιάδες κόσμο από το τίποτα, δεν μπορούν να το κάνουν αυτό πολλές ομάδες».

Για το εάν θα ήθελε να πει κάτι: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σήμερα, γιατί καθημερινά εισπράττω ότι ο κόσμος με έχει αποδεχτεί. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να τους ευχαριστήσω.

Για το πως χειρίζεται τα πράγματα ο Τομ Παπαδόπουλος: «Έχει μια….παρανοϊκή αγάπη για το ποδόσφαιρο, αν κρίνω από τον τρόπο που χειρίζεται τις επιχειρήσεις του θέλει να είναι το νούμερο 1, θέλει να είναι πρωταγωνιστής, δεν θέλει να είναι κομπάρσος, θέλει να είναι το νούμερο 1. Είναι ηγέτης, θα βγει πάντα μπροστά για να διεκδικήσει το καλύτερο, υποθέτω ότι και στο ποδόσφαιρο θα θέλει αυτό».

Για το τι θα έλεγε αν τον ρωτούσε ο Τομ Παπαδόπουλος εάν θα έπρεπε να εμπλακεί στον Άρη: «Θα έλεγα ναι 100%, η ομάδα του Άρη έχει τρομερές βάσεις και μπορείς να δημιουργήσεις τεράστια πράγματα, με το καλό να γίνουν όλα, να υπάρχουν οι συμφωνίες. Για να μην παρεξηγηθώ και για αυτό, η σχέση που έχω εγώ με τον κ.Παπαδόπουλο είναι εντελώς ανθρώπινη».