Skip to main content

Καμπερίδης: Τελικός για εμάς το Λαύριο, να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο

Ο βοηθός του Παναγιώτη Γιαννάκη υπογράμμισε πως οι παίκτες του Άρη πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα αποφεύγοντας τα λάθη

Για την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση του Άρη εναντίον του Λαυρίου (18:00, ΕΡΤPLAY1), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League μίλησε ο Σάββας Καμπερίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βοηθός του Παναγιώτη Γιαννάκη:

«Ο αγώνας με το Λαύριο είναι τελικός για εμάς. Έτσι θα πρέπει να τον προσεγγίσουμε, αν θέλουμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα, που τόσο πολύ μας λείπει. Το Λαύριο είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Παίκτες και προπονητές έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο, το οποίο παίζει ομαδικά, με ταχύτητα και αυτοπεποίθηση. Είναι η δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, ενώ στα τελευταία έξι παιχνίδια ο μέσος όρος της επιθετικής τους παραγωγικότητας ξεπερνάει τους 100 πόντους.

Όλοι καταλαβαίνουν λοιπόν ότι είναι καθοριστικό να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, να αποφύγουμε λάθη που θα δώσουν εύκολους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Ο Μουρ είναι πρώτος κλέφτης του πρωταθλήματος, ενώ και άλλοι παίκτες έχουν αντίστοιχη ικανότητα. Επίσης, θα πρέπει να έχουμε συνέπεια στην προσωπική άμυνα, καθώς έχουν παίκτες, οι οποίοι πετυχαίνουν προσωπικά καλάθια ή δημιουργούν ρήγματα, ώστε να αξιοποιηθούν οι υπόλοιποι. Παρότι το παιχνίδι γίνεται στη μέση της εβδομάδας, ελπίζω να έχουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο, που τόσο πολύ τον έχουμε ανάγκη».