Skip to main content

Καμπερίδης: Nα επιβάλλουμε το ρυθμό μας από την αρχή

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (18:30, Basket League Show, ERTPLAY1), τα Τρίκαλα BC Aries, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (18:30, Basket League Show, ERTPLAY1), τα Τρίκαλα BC Aries, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, που είναι η τελευταία για το 2017.

Mιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρινόμαυρων», ο βοηθός του Παναγιώτη Γιαννάκη, Σάββας Καμπερίδης τόνισε σχετικά με τον αγώνα κόντρα στη θεσσαλική ομάδα:

«Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς τα Τρίκαλα είναι ενισχυμένα με την προσθήκη δύο νέων παικτών (Κατσάνεβιτς και Τέιμς) και την ενδεχόμενη επανεμφάνιση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Είναι μια ομάδα με το στίγμα του προπονητή της, η οποία προσπαθεί να παίξει σε υψηλό ρυθμό, πιέζοντας στην άμυνα της και ταυτόχρονα να τρέξει στην επίθεση, ώστε να πετύχει εύκολους πόντους (σχεδόν το 20% των πόντων της σημειώνονται σε transition game).

Η προσθήκη του Κατσάνεβιτς είναι πολύ σημαντική, καθώς είναι εξαιρετικός πασέρ και θα δώσει ποιότητα και δημιουργία σε μια επίθεση, η οποία παρότι είχε κατεύθυνση και ταχύτητα, κάποιες φορές τις έλειπε η εμπειρία και η σωστή απόφαση.

Η πιθανή παρουσία του Σχορτσανίτη θα δώσει στην ομάδα ένα σημείο αναφοράς μέσα στη ρακέτα, το οποίο θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε.

Εμείς δεν θα πρέπει να σταθούμε σε καμία περίπτωση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κι έχοντας ως βάση την άμυνα μας, θα πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας από το πρώτο δευτερόλεπτο ως το τελευταίο, κάτι το οποίο θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και ρυθμό και στην επίθεση».