Skip to main content

Καμμένος: Η ΝΔ συμπράττει με την πολιτική των νταβατζήδων

Ο κ. Καμμένος κατέθεσε και στοιχεία με πολιτικά πρόσωπα που πέταξαν στο παρελθόν με μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων, με τον ίδιο κανονισμό.

Για σύμπραξη της Νέας Δημοκρατίας με την «πολιτική των νταβατζήδων της ενημέρωσης» έκανε λόγο ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, καταλογίζοντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «σηκώνει τη σημαία της κάθαρσης για την πιο βρώμικη υπόθεση ναρκωτικών που υπήρξε ποτέ στη χώρα», αναφερόμενος στην υπόθεση του Noor-1.

Μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι ο ισοβίτης Μάκης Γιαννουσάκης κατά την επικοινωνία τους «επανέλαβε τις τέσσερις σελίδες της εξέτασης του ως μάρτυρας» προκειμένου «να ζητήσω διά του υπουργού Δικαιοσύνης, ως υποχρεούμαι, την παρέμβαση της δικαιοσύνης».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε, πως μετά τη διαβεβαίωση που έδωσε στον ισοβίτη και την επίσκεψη της εισαγγελέως - για την οποία τόνισε ότι δεν την γνωρίζει, ούτε και την έχει δει ποτέ στη ζωή του, ούτε έχει μιλήσει ποτέ μαζί της - το αποτέλεσμα ήταν να δώσει στη δικαιοσύνη ο ισοβίτης, στοιχεία του τραπεζικού του λογαριασμού στα Εμιράτα και όλες τις κινήσεις του εν λόγω λογαριασμού, στις δικαστικές αρχές.

Από τα έγγραφα δε αυτά, μαζί με τις καταθέσεις του Γιαννουσάκη, αποδεικνύεται, είπε ο κ. Καμμένος, ότι «ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τρία χρόνια δεν είχε δηλώσει στις αρμόδιες αρχές ότι είχε συνεργαστεί με τον ισοβίτη και του είχε στείλει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια».

Νωρίτερα, ο κ. Καμμένος είχε απαντήσει στις επιθέσεις που δέχθηκε για την επιβίβαση του σε στρατιωτικό ελικόπτερο και κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να σταματήσει άμεσα αυτές τις επιθέσεις που στρέφονται και κατά του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, όπως είπε, καταθέτοντας τον κανονισμό για πτήσεις μέσω των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Καμμένος κατέθεσε και στοιχεία με πολιτικά πρόσωπα που πέταξαν στο παρελθόν με μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων, με τον ίδιο κανονισμό.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε εξάλλου ότι κατέχει άδεια και πτυχίο και πάνω από 2.000 ώρες πτήσεων με ελικόπτερο.