Skip to main content

Καμμένος: Εθνική ομοψυχία για το συμφέρον της πατρίδος

Τα κυριαρχικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα και είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Έκκληση για εθνική ομοψυχία και απόλυτη υπευθυνότητα έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος στον χαιρετισμό του, κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων στρατιωτών και σμηνιτών της Α' ΕΣΣΟ, που πραγματοποιήθηκε στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης, στην αεροπορική βάση της Τρίπολης.

«Η υπέρβαση των σημερινών συγκυριακών δυσκολιών απαιτεί να εργασθούμε με εθνική ομοψυχία και απόλυτη υπευθυνότητα για το συλλογικό συμφέρον της πατρίδος μας», επεσήμανε ο κ. Καμμένος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Η Ελλάδα έχει πλέον σοβαρούς και προφανείς λόγους να διατηρεί στρατιωτική δύναμη υψηλής επιχειρησιακής ετοιμότητας, τόσο για την αντιμετώπιση των υφισταμένων απειλών, όσο και των εν δυνάμει απειλών. Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, πάντα με γνώμονα τη διασφάλιση της εθνικής μας άμυνας, επιδιώκει τη βέλτιστη αξιοποίηση προσωπικού και μέσων και εργάζεται ακατάπαυστα για την επίλυση προβλημάτων που χρονίζουν», πρόσθεσε, για να καταστήσει σαφές ότι «τα κυριαρχικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα και είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση».