Skip to main content

Καμμένος: Εγώ στα 70 δεν θα έμπαινα στην κυβέρνηση

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος, σχολιάζοντας το νέο κυβερνητικό σχήμα, εκτίμησε ότι οι δύο πολιτικοί «θα τα βρουν».

Με τη σύμφωνη γνώμη του Πάνου Καμμένου προχώρησε η υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη, δήλωσε σήμερα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, σχολιάζοντας το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Μιλώντας στον Σκάι, εκτίμησε ότι οι δύο πολιτικοί «θα τα βρουν». «Ο Φώτης Κουβέλης θα δείξει πυγμή. Νομίζω θα είναι στην πρώτη γραμμή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

«Θα τα βρούνε, ένα παλιό “γεράκι” της πολιτικής, όπως είναι ο κ. Κουβέλης θα γίνει ένα «γεράκι» στο υπουργείο Άμυνας γιατί έχουμε και σοβαρά προβλήματα με τους Τούρκους και στα σύνορά μας και στην ΑΟΖ και προβλήματα στο Αιγαίο», τόνισε.

«Εγώ πιθανώς στα 70 να μην ήθελα να μπω στην κυβέρνηση. Να ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Να ήμουν ένας σύμβουλος στον πρωθυπουργό. Αλλά πιστεύω ότι ο κ. Κουβέλης έχει μεγάλη εμπειρία και στο υπουργείο Άμυνας θα προτάξει τα στήθη του», ανέφερε στη συνέχεια.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, εξέφρασε επίσης τη δυσαρέσκειά του, σχετικά με παλαιότερες δηλώσεις της νέας υφυπουργού Παιδείας, Μερόπης Τζούφη, όσον αφορά στο δυστύχημα με την Πόρσε του γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo, το οποίο είχε συγκλονίσει τη χώρα.

«Η κ. Τζούφη, θα ήθελα να ανασκευάσει μία δήλωσή της, καθώς είχε πει ότι το δυστύχημα με την Πόρσε είχε ταξικό πρόσημο. Είναι κοινωνικά απαράδεκτη αυτή η δήλωση. Πρέπει να ανασκευάσει», τόνισε.