Skip to main content

Καμμένος: Ακροδεξιά στροφή για ΝΔ, οι ΑΝΕΛ η ελπίδα της κεντροδεξιάς

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι η ελπίδα του κεντροδεξιού χώρου, αναφέρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στη ΝΔ.

Eπίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπολύσει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα των Συντακτών ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, κατηγορώντας την για ακροδεξιά στροφή και τονίζοντας πως “οι ΑΝΕΛ είναι η ελπίδα του κεντροδεξιού χώρου”.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι η ελπίδα του κεντροδεξιού χώρου. Ο κ. Μεϊμαράκης θα πρέπει να αντιληφθεί πως αντί να γυρίζει στην πολιτική του κουτσαβακισμού, μετατρέποντας την καμπάνια της ΝΔ σε βιβλίο του Τσιφόρου, θα πρέπει να αποβάλει από τη ΝΔ όλους εκείνους που μετέτρεψαν ένα κόμμα που στήριξε τη δημοκρατία σε ένα ακροδεξιό μόρφωμα» τονίζει ο Πάνος Καμμένος.

Παράλληλα, εξαπολύει επίθεση και στους δημοσκόπους που δίνουν το κόμμα του εκτός Βουλής. “Οι δημοσκοπικές εταιρείες είναι `νονοί`της πολιτικής. Εργαλεία της μεταπολίτευσης που έχουν πλέον εξευτελιστεί στα μάτια του ελληνικού λαού και έχουν απαξιωθεί πλήρως”.

Ερωτηθείς για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, απάντησε ότι «λυπάμαι που…τράβηξε ένα δρόμο ανατροπής της κυβέρνησης και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα. Ξέρει πολύ καλά ότι δρόμος εκτός Ευρώπης δεν υπάρχει».

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στον Γιάνη Βαρουφάκη, λέγοντας ότι «ο Αλέξης Τσίπρας κι εγώ αποφασίσαμε να μη ρίξουμε μια μαχαιριά στο κορμί της Ελλάδας, που ήταν η εφαρμογή της πολιτικής του Σόιμπλε, στην οποία φοβάμαι ότι είχε συμφωνήσει και ο Βαρουφάκης».