Skip to main content

Καμίνης: Σαν το σπίτι μου η Θεσσαλονίκη - Στο πλευρό του ο Μπουτάρης

Κάλεσμα για μαζική προσέλευση στις κάλπες την Κυριακή απηύθυνε ο δήμαρχος Αθηναίων, από τη γεμάτη αίθουσα του «Βελλιδείου».

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Στο συνεδριακό κέντρο βρέθηκε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος έχει ήδη εκφράσει την υποστήριξη του στον κ. Καμίνη, όπως άλλωστε και ο δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Μάλιστα, ο κ. Καμίνης έκανε ειδική αναφορά τόσο στη στήριξη που έχει λάβει από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης όσο και στο γεγονός ότι η σύζυγός του είναι από τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα από τη Χαλάστρα.

«Αισθάνομαι σαν το σπίτι μου για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί έχω παντρευτεί Θεσσαλονικιά και ο δεύτερος είναι γιατί είμαι στον δήμο του Γιάννη Μπουτάρη του φίλο», ανέφερε ο κ. Καμίνης και πρόσθεσε:

«Και ουσιαστικά από δω άρχισε η προεκλογική μου εκστρατεία και - με εξαίρεση αύριο που θα πάω στην Κέρκυρα - εδώ ολοκληρώνεται. Αισθάνομαι την ανάγκη να πω στον κόσμο να έρθει να ψηφίσει κάθε δημοκράτης. Εδώ δεν είναι θέμα κομματική ταυτότητας, ούτε τίθεται καν και τέτοια προϋπόθεση».

«Πρόκειται για ένα εγχείρημα που υπερβαίνει τα όρια μιας παράταξης. Είναι ένα εγχείρημα εθνικής εμβέλειας. Γιατί η χώρα χρειάζεται έναν ενοποιητικό ιστό για την ενώσει πάλι. Με διχασμένη τη χώρα όπως τη βλέπω τώρα δεν θα μπορέσουμε να σηκώσουμε το βάρος της μεγάλης εθνικής προσπάθειας που χρειάζεται για να βγούμε από το τέλμα στο οποίο βρισκόμαστε. Είμαστε εδώ για να οικοδομήσουμε ένα μεγάλο κόμμα», υπογράμμισε.