Skip to main content

Καμίνι και σήμερα η χώρα - Σκαρφαλώνει στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Υψηλές θερμοκρασίες, που κατά τόπους θα φτάσουν ακόμη και τους 39 βαθμούς Κελσίου, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αίθριος καιρός αναμένεται σε Μακεδονία και Θράκη. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 και στην κεντρική Μακεδονία τοπικά έως 38 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 πρόσκαιρα το απόγευμα νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.