Skip to main content

Κάμινγκς: Το σουτ της καριέρας μου, τυχερός για ό,τι έζησα! (video)

Ο πρωταγωνιστής του Άρη δήλωσε ότι προς το παρόν η ομάδα κοιτάζει το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι και εκεί πρέπει να είναι συγκεντρωμένη

«Τυχερός» που έζησε αυτή την «τρελή» όπως την χαρακτήρισε ατμόσφαιρα του γηπέδου δήλωσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Άρη στη νίκη-πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ επί της ΑΕΚ, Γουίλ Κάμινγκς με δηλώσεις του στη Nova.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γκαρντ του Αυτοκράτορα στο συνδρομητικό κανάλι:

«Είναι μια μεγάλη νίκη που θέλαμε πολύ. Θέλαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Είναι μια μεγάλη ομαδική νίκη. Στο τέλος είχαμε τις σωστές επιλογές. Όλοι πάλεψαν σκληρά και όλοι μαζί νικήσαμε. Εγώ ήμουν τυχερός που ευστόχησα στο τελευταίο σουτ. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που μου έδειξαν εμπιστοσύνη».

Για τον τελικό και τον αντίπαλο είπε: «Να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει ο τελικός και να μάθουμε τον αντίπαλό μας. Προς το παρόν κοιτάμε το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι και εκεί πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Όταν έρθει η ώρα θα ασχοληθούμε με τον αντίπαλό μας».

Για την ατμόσφαιρα και αν είναι το μεγαλύτερο σουτ που έχει βάλει: «Αυτό είναι το μεγαλύτερο σουτ που έχω βάλει. Ίσως έχω βάλει κάποιο νικητήριο πιο μικρός αλλά δεν θυμάμαι. Είμαι τυχερός που έζησα αυτή την τρελή ατμόσφαιρα».

Δείτε παρακάτω το μεγάλο νικητήριο καλάθι του Γουίλ Κάμινγκς: