Skip to main content

Καλός σήμερα ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας στη χώρα

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένεται αρχικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις από τα δυτικά κατά τόπους πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν βαθμιαία τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς ενισχυόμενοι από το μεσημέρι στα νοτιοδυτικά σε 5 με 6 μποφόρ. Η ορατότητα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένεται αρχικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις από τα δυτικά κατά τόπους πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά της Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Το πρωί στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν πρόσκαιρα πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 3 η 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς κελσίου.