Skip to main content

Καλοκαιρία στη Θεσσαλονίκη - Έως 23 βαθμούς η θερμοκρασία

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας ενώ νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένονται στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και στο νότιο Αιγαίο το πρωί πρόσκαιρα 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι 3 με 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν.  Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 3 με 5 και από το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.