Skip to main content

Καλοκαιρία και άνοδος θερμοκρασίας σήμερα σε όλη τη χώρα

Αίθριο καιρό θα έχει και η Θεσσαλονίκη, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα νοτιοδυτικά από το απόγευμα.

Καλός καιρός θα επικρατεί σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη. Παροδικές τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από το βράδυ στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριο καιρό θα έχει και η Θεσσαλονίκη, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ βαθμιαία θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις που τη νύχτα θα πυκνώσουν. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 21 βαθμούς κελσίου.