Skip to main content

Καλοκαίρι κομματικών εκδηλώσεων για το πρόγραμμα στη ΝΔ Θεσσαλονίκης

Κορυφαία στελέχη, συντονιστές, θεματικοί, τομεάρχες και άλλα στελέχη κρατούν ζεστό τον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας

Μπορεί η ηλεκτρονική διαβούλευση για το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ να θεωρείται η αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια προετοιμασίας των θέσεων του κόμματος υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, όμως αυτό δε σημαίνει ότι η κομματική βάση θα μείνει... άφωνη ή ανενεργή ή έστω θα απαιτηθεί να εκφραστεί με την (σύγχρονη μεν αλλά) «ψυχρή» διαδικασία ενός ηλεκτρονικού μηνύματος.

Ήδη προγραμματίζεται ένα θερμό καλοκαίρι ζυμώσεων και ο κομματικός μηχανισμός στη ΝΔ είναι σε... οργασμό, όπως διαβεβαιώνουν τη Voria.gr στελέχη του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

«Ο λόγος θα δοθεί στη βάση και όσοι είναι ενεργά κομματικά μέλη θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους για όλες τις παραμέτρους και τις θεματικές του προγράμματος, σε ειδικές εκδηλώσεις που οργανώνονται για όλο το καλοκαίρι», τόνισαν τα στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Μια σειρά από κορυφαία στελέχη, συντονιστές, θεματικοί, τομεάρχες κτλ. προγραμματίζουν να επισκεφτούν τη Θεσσαλονίκη όλο το επόμενο διάστημα και καθώς θα διαμορφώνονται οι θέσεις ανά τομέα να καταθέσουν τις βασικές παραμέτρους σε ειδικές εκδηλώσεις για τα μέλη του κόμματος, αλλά και για τους πολίτες που θα ενδιαφερθούν να συμμετάσχουν.

Ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του κόμματος, Θανάσης Βρίτκας, τόνισε ότι «σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται ο λόγος θα δίνεται στο τέλος των τοποθετήσεων στους πολίτες, προκειμένου να συνδράμουν στην τελική διαμόρφωση των θέσεων ενεργά».

Στη Θεσσαλονίκη, μετά την εκδήλωση της ερχόμενης Τετάρτης στο Δημαρχείο παρουσία και του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη, για το ασφαλιστικό και φορολογικό, θα συνεχιστούν οι θεματικές εκδηλώσεις, για τις οποίες καταρτίζεται πλέον ένα πρόγραμμα ημερομηνιών, που θεωρούνται κατάλληλες. Ανάμεσα στα στελέχη που θα είναι κεντρικοί ομιλητές περιλαμβάνεται και ο αντιπρόεδρος, Κωστής Χατζηδάκης, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr.

Προφανώς και στο πίσω μέρος του μυαλού των υπευθύνων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές, γι' αυτό και θέλουν να είναι σε ετοιμότητα και εγρήγορση, για να μην πιαστούν εξ απροόπτου...