Skip to main content

Καλμαζίδης: Θα δώσει άλλο αέρα στον ΠΑΟΚ η έλευση Ντάντε

Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και αυτό ψάχναμε κι εμείς, υπογράμμισε για την έλευση του Βραζιλιάνου σταρ, ο προπονητής του Δικεφάλου.

Νέα πνοή θα προσθέσει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ η μετεγγραφή του Βραζιλιάνου σταρ, Αμαράλ Ντάντε όπως τόνισε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis, ο προπονητής του ασπρόμαυρου ΤΑΠ, Γιάννης Καλμαζίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του πρωταθλητή Ελλάδος:

Για τη μετεγραφή του Ντάντε: «Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και αυτό ψάχναμε κι εμείς. Ένα παίκτη που να προσθέσει κάτι στο ρόστερ και να μας βοηθήσει κι νομίζω πετύχαμε διάνα σε αυτό».

Για τον αν στόχος είναι το πρωτάθλημα: «Εμείς έχουμε άλλους στόχους. Αν βλέπεις μόνο το πρώτο σκαλί ή τι θα γίνει την άνοιξη κάτι χάνεις. Πρέπει να δεις καθημερινά τι μπορείς να βελτιώσεις στην ομάδα».

Για το τι περιμένουν να πάρουν από τον Ντάντε: «Μία σιγουριά, έναν άλλο αέρα για το σύνολο της ομάδας και το σύλλογο. Δείχνουμε με αυτή την κίνηση που έγινε από το σωματείο ότι θέλουμε να παραμείνουμε εδώ που σκαρφαλώσαμε τα τελευταία 2 χρόνια και ότι είμαστε μία δύναμη στο ελληνικό βόλεϊ και όχι μόνο. Αν μπορέσουμε να χτίσουμε πιο γερές βάσεις και για μεγαλύτερα πράγματα. Τώρα αν θα είμαστε στο πρώτο σκαλί, δεύτερο ή τρίτο, δεν το ξέρει κανείς».