Skip to main content

Καλλιεργούσε κάνναβη σε χωράφι κοντά στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Επιπλέον, συνελήφθησαν στη Χαλκιδική από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου δύο νεαροί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στη σύλληψη ενός 53χρονου για καλλιέργεια κάνναβης προχώρησαν χθες το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Ο συλληφθείς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης, συνολικά 6 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 4,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε περιοχή της Χαλκιδικής συνελήφθησαν χθες το βράδυ ένας 22χρονος Έλληνας και ένας 24χρονος Αλβανός από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου για κατοχή ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 3,4 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 1 γραμμαρίου και ποσότητα ηρωίνης βάρους 0,4 γραμμαρίων. Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο όχημα του 24χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντοπίστηκε καλά κρυμμένη ποσότητα κάνναβης βάρους 16,4 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε, όπως και το παραπάνω όχημα.