Skip to main content

Καλφακάκου: Χυδαίες οι επιθέσεις κατά της Νοτοπούλου

Άλλο είναι η πολιτική κριτική και άλλο τα ψέματα, τόνισε η επικεφαλής της παράξαξης «Ανοιχτή Πόλη» στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου.

Για χυδαίες και απαράδεκτες επιθέσεις στη διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου, έκανε λόγο η επικεφαλής της παράξαξης «Ανοιχτή Πόλη» Ρία Καλφακάκου.

Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η κ. Νοτοπούλου είχε προσληφθεί στο δήμο Θεσσαλονίκης για δύο μήνες.

Όπως είπε η κ. Καλφακάκου, καμία σχέση δεν έχουν αυτά που γράφονται με την πραγματικότητα και αυτά που υπονοούνται.

«Πρόκειται για ψευδείς χυδαιότητες που απέχουν από την αλήθεια. Άλλο είναι η πολιτική κριτική και άλλο τα ψέματα», τόνισε χαρακτηριστικά. Όπως σημείωσε, «δεν αφορούν την πολιτική, ας πει ο καθένας τη γνώμη του για την ύπαρξη του γραφείου, έχει το δικαίωμα να διαφωνήσει ακόμα και με το συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά όχι με αυτή τη χυδαιότητα, που πληγώνουν νέους ανθρώπους και κυρίως τις γυναίκες».

Η επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη», η οποία πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε πώς είδε τη δημοσιότητα η δίμηνη σύμβαση που υπέγραψε η κα Νοτοπούλου με τον δήμο Θεσσαλονίκης, ώστε να εργάζεται στο γραφείο της Ανοιχτής Πόλης, όταν επικεφαλής της ήταν ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.  «Διάφορα σάιτ και έντυπα του χειρίστου είδους, καθαρίστρια την ανεβάσουν και την κατεβάζουν, πράγμα το οποίο δεν είναι αληθές», υπογράμμισε.