Skip to main content

Κάλεσμα της «Αυτόνομης» για μηχανοκίνητη πορεία την Τρίτη

Ο «κυανόλευκος» σύνδεσμος καλεί τον κόσμο του «Γηραιού» σε συγκέντρωση στο Κατσάνειο και εν συνεχεία συμμετοχή σε μηχανοκίνητη πορεία

Συνέχεια στις κινητοποιήσεις τους θα δώσουν την ερχόμενη Τρίτη στις 19:00 οι οπαδοί του Ηρακλή με στόχο τη δικαίωση του συλλόγου και την αποφυγή του υποβιβασμού.

Συγκεκριμένα, η «Αυτόνομη Θύρα 10» καλεί τον κόσμο του «Γηραιού» σε συγκέντρωση στο Κατσάνειο και εν συνεχεία συμμετοχή σε μηχανοκίνητη πορεία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του «κυανόλευκου» συνδέσμου:

«Το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα της πόλης το βλέπεις από την Τσιμισκή περπατώντας με τα αδέλφια σου στο δρόμο και τραγουδώντας για το δίκιο, για την αξιοπρέπεια, για τον ΗΡΑΚΛΗ.

Ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται από νωρίς έξω από το σύνδεσμο μας, στην Αριστοτέλους. Παράλληλα μια ομάδα κατέλαβε το ραδιοφωνικό σταθμό του συριζα στη Θεσσαλονίκη κρατώντας τα μικρόφωνα υπό κυανόλευκο έλεγχο για δυο ώρες μέχρι να ξεκινήσει η πορεία από την Αριστοτέλους και να περάσει κάτω από τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού ώστε να ενωθούμε όλοι μαζί και να συνεχίσουμε την πορεία μέχρι τα γραφεία του σύριζα.

Το πρώτο μήνυμα στάλθηκε!

Το δεύτερο θα σταλθεί την Τρίτη 6/6 στις 19:00. Καλούμε όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ να έρθει με μηχανές και αυτοκίνητα στο Κατσάνειο. Όποιοι δεν διαθέτουν όχημα ας έρθουν και θα βρεθεί χώρος και γι αυτούς!

ΤΡΙΤΗ 6/6 ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ».