Skip to main content

Κάλεσμα Ψωμιάδη για «απελευθέρωση» του λιμανιού

Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης απηύθυνε κάλεσμα προς τους μεταφορείς που έχουν αποκλείσει το λιμάνι να σταματήσουν να στρέφονται εναντίον του κοινωνικού συνόλου και να προκαλούν σοβαρότατες ζημίες σε άλλους
Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, απηύθυνε κάλεσμα προς τους μεταφορείς που έχουν αποκλείσει το λιμάνι να σταματήσουν να στρέφονται  εναντίον του κοινωνικού συνόλου και να προκαλούν σοβαρότατες ζημίες σε άλλους παραγωγικούς φορείς.

Ο κ. Ψωμιάδης υπογραμμίζει ότι αντιλαμβάνεται και στέκεται δίπλα τους για τα δίκαια αιτήματά τους, ωστόσο, «πρέπει πλέον όλοι όσοι βγαίνουν στους δρόμους για να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους να μην στρέφονται εναντίον του κοινωνικού συνόλου».

«Δεν μπορεί στο όνομα των κινητοποιήσεων να αποκλείουν το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και να προκαλούν σοβαρότατες ζημίες σε άλλους παραγωγικούς φορείς, μπλοκάροντας όλη την αγορά», συνεχίζει.

«Την κρίσιμη αυτή ώρα, που η χώρα μας υφίσταται τις δυσμενείς συνέπειες του μνημονίου, πρέπει όλοι μαζί να δείξουμε ομοψυχία και συναίνεση, να ανοίξουμε έναν ειλικρινή διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους, ώστε να βρεθούν ικανοποιητικές λύσεις και να μη διαταραχθεί η ισορροπία του κοινωνικού ιστού», καταλήγει.