Skip to main content

Κάλεσμα για αιμοδοσία από το «Liverpool Thessaloniki Branch»

Οι υποστηρικτές της Λίβερπουλ στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσουν την ετήσια αιμοδοσία τους το διήμερο 21/22/4 στο Ιπποκράτειο (09:00-12:00)

Κάλεσμα στα μέλη αλλά και τους φίλους εντός Θεσσαλονίκης ώστε να συμμετάσχoυν στην ετήσια αιμοδοσία του απηύθυνε το «Liverpool Thessaloniki Branch».

Χαρακτηριστικά, το κλαμπ των οπαδών του αγγλικού συλλόγου ενημερώνουν πως η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 21-22/4 στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με ώρες προσέλευσης 09:00-12:00.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση του «Branch» αναφέρει:

«Ο επίσημος σύνδεσμος φίλων της Liverpool FC, Liverpool FC Thessaloniki Branch, LFC.gr, διατηρεί τράπεζα αίματος εδω και 15 χρόνια. Tο Σαββατοκύριακο 21-22/4 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια αιμοδοσία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και ώρες προσέλευσης 09:00-12:00.

Τα μέλη και οι φίλοι εντός Θεσσαλονίκης μπορούν να πάνε μόνοι τους ή εφόσον το επιθυμούν να δώσουν το "παρών" μαζί με άλλα μέλη του συνδέσμου. Οι λεπτομέρειες για την οργανωμένη προσέλευση θα γίνει στα 2 group του συνδέσμου στο Facebook.

Τα μέλη κι οι φίλοι εκτος Θεσ/νικης μπορουν να δωσουν στο νοσοκομείο της περιοχής απλά να γράψουν για τον σύνδεσμο "Liverpool Thessaloniki Branch". Για οποιαδήποτε πληροφορια μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6981112291 με το μέλος Παναγιώτη Κωφου.

Εκ του Δ.Σ.,

YNWA».