Skip to main content

Κάλεσμα ενδυνάμωσης του ΕΣΥ απηύθυνε η Γεννηματά

Προσκλητήριο συστράτευσης στην κοινή προσπάθεια να ισχυροποιηθεί το ΕΣΥ και να διαφυλαχθεί ο δημόσιος χαρακτήρας του, απηύθυνε από το Διδυμότειχο η υφυπουργός Υγείας.
Προσκλητήριο συστράτευσης στην κοινή προσπάθεια να ισχυροποιηθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να διαφυλαχθεί ο δημόσιος χαρακτήρας του, απηύθυνε από το Διδυμότειχο η υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Φώφη Γεννηματά.

Η υφυπουργός παρέστη στην τελετή παράδοσης ενός νέου ασθενοφόρου στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου 26 χρόνια μετά την παράδοση του πρώτου ασθενοφόρου από τον πατέρα της, Γιώργο Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά ευχαρίστησε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Έβρου, δωρεά του οποίου είναι το ασθενοφόρο, και πρόσθεσε ότι πρόκειται για μια «ουσιαστική και ταυτόχρονα συμβολική κίνηση από την κυβέρνηση, την αυτοδιοίκηση, την τοπική κοινωνία και τους εργαζόμενους προς την υγεία σε αυτή τη δύσκολη ώρα που περνάει η υγεία και ο τόπος».

Ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου Κ. Βαφειάδης τόνισε ότι «το ασθενοφόρο αυτό ήταν ένα όνειρο και αίτημα ετών», ενώ ο νομάρχης Έβρου Νίκος Ζαμπουνίδης υποσχέθηκε ότι θα κινήσει τις διαδικασίες για την προμήθεια ενός ακόμη ασθενοφόρου για το νοσοκομείο Διδυμοτείχου.