Skip to main content

Κάλβο: Στο γήπεδό μας δε χάνεται η πρόκριση

Με το δεξί επέστρεψε στους ευρωπαϊκούς αγώνες ο Άρης. Οι «κίτρινοι» κέρδισαν την Γιαγκελόνια με 2-1 και έκαναν ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Με το δεξί επέστρεψε στους ευρωπαϊκούς αγώνες ο Άρης. Οι «κίτρινοι» κέρδισαν την Γιαγκελόνια με 2-1 και έκαναν ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το εισιτήριο όμως σύμφωνα με τον Τόνι Κάλβο θα σφραγιστεί στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Ισπανός επιθετικός ήταν αυτός που σκόραρε δις στην Πολωνία και έδωσε το δικαίωμα  στους φιλάθλους να ονειρεύονται από τώρα την κλήρωση της επόμενης φάσης του Γιουρόπα Λίγκ. Ο Κάλβο αναφέρθηκε στην παρουσία της ομάδας στο Μπιάλιστοκ για τον επαναληπτικό, αλλά και για τους στόχους

«Τα εύσημα ανήκουν σε όλη την υπόλοιπη ομάδα, γιατί κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και είχαμε υψηλή απόδοση. Χθες κάναμε το σημαντικότερο βήμα, γιατί μια πρόκριση μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν μπορεί να χαθεί».

Για το γεγονός ότι άνοιξε την αγωνιστική χρονιά του σκοράροντας τόσο στο φιλικό με την Κέρκυρα, όσο και με τη Γιαγκελόνια, σχολίασε ο μέσος του Άρη:

 «Είμαι ακόμη 23 ετών, μπορώ να εξελιχθώ, να προσφέρω και αυτό θέλω να κάνω. Όσο για την απόδοσή μου, θα προσπαθώ να βελτιώνομαι και να σπάω τις στατιστικές κάθε προηγούμενου χρόνου και να ξεπεράσω τα πέντε γκολ, γιατί αυτό θα είναι καλό για τη ομάδα μου».

Αναφορικά με το χθεσινό αποτέλεσμα, τόνισε ο Κάλβο:

«Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμείς περιμέναμε ένα τέτοιο ξεκίνημα. Το παιχνίδι ήταν εξαρχής δύσκολο, η αντίπαλη ομάδα έπαιζε καλά και είχε πολύ καλά δουλεμένες στημένες φάσεις. Τα γκολ που πετύχαμε, όμως, μας έβαλαν σε θέση ισχύος, ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Ερωτηθείς για τα στοιχεία που θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του στον επαναληπτικό με τους Πολωνούς, απάντησε:

 «Η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη σα να παίζει το πρώτο ματς, γιατί μπορεί να βρεθούμε προ εκπλήξεων. Δεν πρέπει, πάνω απ’ όλα, να σκεφτόμαστε την επόμενη κλήρωση ή τους πιθανούς αντιπάλους».

Τέλος, για τους οπαδούς που ταξίδεψαν οδικώς μέχρι το Μπιάλιστοκ για να στηρίξουν την ομάδα, τόνισε:

«Οι ποδοσφαιριστές του άρη βιώνουν συνθήκες που δύσκολα θα βρει κάποιος σε άλλη ομάδα. Η αγάπη τους είναι πολύ μεγάλη και όλη αυτή η στήριξη σε κάνει να νιώθεις περήφανος που φοράς την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ενωμένοι οπαδοί και ομάδα μπορούμε να πετύχουμε πολλά τη φετινή χρονιά.

Θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι από την πρώτη μέρα που φόρεσα τη φανέλα ένιωσα μοναδικά συναισθήματα. Θα προσπαθώ να ανταποδίδω τη στήριξη που μας παρέχουν οι οπαδοί μας. Αυτό έκανα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω όσο θα βρίσκομαι στον Άρη».

Τα εισιτήρια για Γιαγκελόνια

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης  γνωστοποίησε τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τη Γιαγκελόνια στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Κυκλοφόρησαν το πρωί της Παρασκευής (30/07) τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα του ΑΡΗ με τη Γιαγκελόνια στο Κλεάνθης Βικελίδης, στις 5 Αυγούστου και ώρα 20:45.

Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθεύονται από το ARIS MOBILE, επί της οδού Παπαναστασίου, καθημερινά από τις 09.00 ως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 09:00 ως τις 15:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τις Θύρες 1 και 3 είναι 20 ευρώ, 25 ευρώ για τη Θύρα 2, 35 ευρώ για τη Θύρα 9 και 50 ευρώ για τη Θύρα 7.

Υπενθυμίζεται πως οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του Αρη με τη Γιαγκελόνια δωρεάν».