Skip to main content

Κάλαντα από παιδιά στην πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

Η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά θα ψάλουν τα Κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, στις 11.00

Παραμονή Χριστουγέννων, σήμερα, και η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία θα ακούσει τα κάλαντα από συλλόγους, φορείς και παιδιά.

Συγκεκριμένα, η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά θα ψάλουν τα Κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, στις 11.00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στη συνέχεια θα ψάλουν τα Κάλαντα το Λύκειο Ελληνίδων, η Νεανική Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης, οι Θρακιώτες Αθηνών της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας «Κ. Κανάρης» και Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσιάς Ευβοίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μερακλήδες Περιφέρειας Άρτας» και ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης.

Στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα θα πει το Μουσικό σχολείο Αθήνας στις 10:30 και η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας στις 11:30.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε την Παρασκευή στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, από τα παιδιά των εργαζομένων της Ελληνικής Αστυνομίας, από τον Σύλλογο Κρητών Ασή Γωνιά και από τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.