Skip to main content

Καλαφάτης:Νέες πρωθυπουργικές υποσχέσεις όταν οι περσινές διαψεύστηκαν

Ο πρωθυπουργός… ανακάλυψε σήμερα στη δυτική Θεσσαλονίκη προβλήματα που γνωρίζει η κυβέρνηση από πέρσι,ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.

Τις υποσχέσεις του πρωθυπουργού για θέματα υγείας και σχολικής στέγης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, σχολίασε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης.

Αναλυτικά

«Ο πρωθυπουργός… ανακάλυψε σήμερα στη δυτική Θεσσαλονίκη προβλήματα που γνωρίζει η κυβέρνηση από πέρσι, πράττοντας τα αντίθετα από τα αναγκαία για την αντιμετώπισή τους, ενώ άλλα δεν τα αγγίζει καν, όπως την υπολειτουργία ολόκληρων νοσοκομείων. Οι επαναλαμβανόμενες και συνήθως αναπάντητες ερωτήσεις μας, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, αποδεικνύουν τον εμπαιγμό σε βάρος χιλιάδων πολιτών, τόσο στο θέμα της σχολικής στέγης, όσο και στο θέμα της υγείας και των σχολικών γευμάτων, για τα οποία έχουν διαψευστεί όλες οι προηγούμενες δεσμεύσεις, του ιδίου του πρωθυπουργού.»

Μάλιστα, ο κ. Καλαφάτης υπενθυμίζει δικές του ενδεικτικές ερωτήσεις για τα θέματα που αφορά η σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

- Η κυβέρνηση αφήνει άπορη και άστεγη τη μάθηση στη δυτική Θεσσαλονίκη.

- Πιλοτικός λαϊκισμός και ασυνέπεια για τα σχολικά γεύματα στη Θεσσαλονίκη.

- Πρώτο σε φόρτο το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», ανύπαρκτο στα κυβερνητικά σχέδια