Skip to main content

Καλαφάτης: Τραγέλαφος η διοίκηση Μπουτάρη, μπάζει από παντού

Είναι χαρακτηριστικό των ανικάνων να προσπαθούν να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους ρίχνοντας τις ευθύνες στην αντιπολίτευση, τόνισε.

Η διοίκηση Μπουτάρη μπάζει από παντού, δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει», Σταύρος Καλαφάτης, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΑΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9Fm», ασκώντας κριτική στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

«Είναι χαρακτηριστικό των ανικάνων να προσπαθούν να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους ρίχνοντας τις ευθύνες στην αντιπολίτευση», συμπλήρωσε ο κ. Καλαφάτης.

Όπως ανέφερε, «πλέον είναι ξεκάθαρη η διαφορά της αντίληψης ανάμεσα στη διοίκηση και τους "Εντάξει". Είναι ξεκάθαρο ποιοι αντιμετωπίζουν σοβαρά και υπεύθυνα τα προβλήματα της πόλης, ποιοι έχουν συγκεκριμένες προτάσεις και ποιοι κάνουν επίδειξη ανικανότητας. Αντί να βελτιώνεται και να μαθαίνει η διοίκηση, πηγαίνει συνεχώς προς τα πίσω».

Υπογράμμισε πως «πριν από ενάμισι χρόνο υπήρχε μια ευφορία από την πλευρά της διοίκησης και αντιμετώπιζαν τους "Εντάξει" με μια λοιδορία και χαμογελάκια. Τώρα τα χαμόγελα κόπηκαν και θα κοπούν ακόμη περισσότερο», ενώ πρόσθεσε πως τα εσωτερικά προβλήματα που παρουσιάζονται στην πλειοψηφούσα παράταξη «γιγαντώνονται διότι υπάρχει απέναντι μια σοβαρή αντιπολίτευση».

Οσο για τις ονομαστικές ψηφοφορίες, τις οποίες ζητά το τελευταίο διάστημα στη διάρκεια των συνεδριάσεων η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, αλλά και τις αντιδράσεις εξαιτίας αυτού από την πλευρά της διοίκησης, ο κ. Καλαφάτης απάντησε πως «είναι ένας τραγέλαφος, σαν τρολάρισμα, να κατηγορείς την αντιπολίτευση γιατί κάνει πολύ καλά τη δουλειά της».

Αναφερόμενος στα «Δημήτρια», ένα θέμα που συζητηθεί εκ νέου την Δευτέρα, 21 Αυγούστου, στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς καταψηφίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Ιουλίου, ξεκαθάρισε πως η παράταξη του δεν είναι κατά του θεσμού, αλλά κατά της εισήγησης που έφερε προς συζήτηση η διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη.