Skip to main content

Καλαφάτης: Το πυροτέχνημα Μπουτάρη για τον ιδιώτη έσβησε (video)

Ο δήμαρχος επιλέγει τη λύση που εδώ και μέρες έχω προτείνει, αναφέρει ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», δηλώνοντας δικαιωμένος.

Πυροτέχνημα χαρακτήρισε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, τις εξαγγελίες του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για την ανάθεση σε ιδιώτη της αποκομιδής των απορριμάτων στην πόλη.

«Ακόμη ένα πυροτέχνημα με υπογραφή Μπουτάρη. Ο ιδιώτης στα σκουπίδια: Τα πυροτεχνήματα είναι όμορφα, αλλά διαρκούν ελάχιστα.  

Η εξέλιξη μας δικαιώνει. Ο δήμαρχος επιλέγει τη λύση που εδώ και μέρες έχω προτείνει. Έρχεται στα λόγια μου με καθυστέρηση.

Βέβαια, δεν παίρνουμε και όρκο ότι η σημερινή του απόφαση θα ισχύσει ως το τέλος, γιατί τον έχουμε συνηθίζει να αλλάζει απόψεις σαν τα πουκάμισα», δήλωσε ο κ. Καλαφάτης.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μετά από διαβουλεύσεις που είχε με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, ανακοίνωσε ότι «παγώνει» προς το παρόν η ενεργοποίηση της σύμβασης με τον ιδιώτη για την αποκομιδή των σκουπιδιών στην πόλη (δείτε εδώ).