Skip to main content

Καλαφάτης: Προχειρότητα και πάλι για το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο

Ο Σταύρος Καλαφάτης υπογράμμισε την αλλαγή πλεύσης της διοίκησης του δήμου κατά 180 μοίρες σε σχέση με όσα είχε πράξει πέρσι

Ικανοποιημένος, που «η διοίκηση του δήμου οικειοποιήθηκε τις ιδέες μας για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της Θεσσαλονίκης», αλλά και απογοητευμένος που «για άλλη μία φορά η διοίκηση αποδεικνύει την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει αυτά τα θέματα», δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης.

Κατά την ομιλία του στο δημοτικό συμβούλιο, τόνισε ότι «ο στολισμός της πόλης τονώνει την αγορά και βοηθά στην προσέλκυση τουριστών». Υπογράμμισε την αλλαγή πλεύσης της διοίκησης του δήμου κατά 180 μοίρες σε σχέση με όσα είχε πράξει πέρσι. Χαρακτήρισε τη στροφή αυτή ομολογία της περσινής αποτυχημένης απόπειρας της διοίκησης. Χαιρέτισε την υιοθέτηση, για φέτος, των προτάσεων των «Εντάξει» (που, όπως παραδέχτηκε η ίδια η διοίκηση ήταν η μόνη από τις δημοτικές παρατάξεις η οποία υπέβαλε, έγκαιρα, προτάσεις), αλλά, παράλληλα, στηλίτευσε την ομολογία αδυναμίας υλοποίησης των εφετινών εκδηλώσεων.

 «Για ακόμη μια φορά η διοίκηση πιάνεται απροετοίμαστη, αποδεικνύεται πρόχειρη. Με τις πράξεις της δε δείχνει να θέλει να δώσει μια διαφορετική ταυτότητα της πόλης», κατέληξε ο κ. Καλαφάτης.