Skip to main content

Καλαφάτης: Ο ΠΑΟΚ δικαιούταν να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα

Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για «κομματική εκμετάλλευση του ποδοσφαίρου» αλλά και της «αγάπης των φιλάθλων για την ομάδα τους»

Θέση για την απόρριψη της έφεσης του ΠΑΟΚ αλλά και τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα πήρε ο Σταύρος Καλαφάτης υπογραμμίζοντας πως ο «Δικέφαλος» δικαιούταν φέτος να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για «κομματική εκμετάλλευση του ποδοσφαίρου» αλλά και της «αγάπης των φιλάθλων για την ομάδα τους».

Χαρακτηριστικά, η δήλωση του κ. Καλαφάτη αναφέρει:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Super League θέλω να κάνω τις εξής επισημάνσεις:

1. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι εφέτος δικαιούταν να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Στις καρδιές των οπαδών του, αλλά και των αντικειμενικών φιλάθλων, είναι πρωταθλητής.

2. Βασική αρχή του ποδοσφαίρου είναι οι τίτλοι να κρίνονται στα γήπεδα κι όχι στις δικαστικές αίθουσες. Οι νόμοι να ισχύουν για όλους και να εφαρμόζονται το ίδιο αυστηρά.

3. Η περίφημη κυβερνητική εξαγγελία για εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου αποδείχτηκε μια τρύπα στο νερό. Ποτέ άλλοτε μια κυβέρνηση δεν επιχείρησε παρόμοια κομματική εκμετάλλευση του ποδοσφαίρου και της αγάπης των φιλάθλων για την ομάδα τους, όπως συμβαίνει με τη σημερινή κυβέρνηση».