Skip to main content

Καλαφάτης: Με τράτα που βυθίζεται μοιάζει η Πρωτοβουλία

Ο επικεφαλής των Εντάξει τόνισε ότι η κατάσταση στην «Πρωτοβουλία» θυμίζει το παιδικό παιχνίδι “Μουσικές Καρέκλες”, όποιος μένει όρθιος… αποχωρεί

Στην παραίτηση της αντιδημάρχου Αστικής Ανθεκτικότητας αναφέρθηκε ο Σταύρος Καλαφάτης, σημειώνοντας ότι η πρωτοβουλία μοιάζει με τράτα που βυθίζεται.

«Η κατάσταση στην “Πρωτοβουλία” θυμίζει το παιδικό παιχνίδι “Μουσικές Καρέκλες”. Όποιος μένει όρθιος… αποχωρεί. Αλλά έτσι γίνεται στα καράβια, όταν βυθίζονται. Και μην σπεύσεις, Δήμαρχε, να πεις ότι η παράταξή σου έχει μεγάλο πλήρωμα. Κι ο Τιτανικός είχε μεγάλο πλήρωμα, αλλά βυθίστηκε. Και δεν μπορεί να πει κανείς ότι η πρωτοβουλία είναι Τιτανικός. Περισσότερο για τράτα μου φαίνεται».

Αυτό τόνισε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, αναφερόμενος στην αποχώρηση της Αντιδημάρχου Αστικής Ανθεκτικότητας και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, για να καταλάβει θέση στην έδρα του Οργανισμού των «100 Ανθεκτικών Πόλεων» στο Λονδίνο. Και πρόσθεσε: «Σκοπός μου, ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης, δεν είναι να θρυμματίζεται η Πρωτοβουλία, αλλά να επισημαίνω παθογένειες ώστε να διοικεί σωστά και να λύνει θέματα της πόλης».