Skip to main content

Καλαφάτης: Κόλαφος για Μπουτάρη το άκυρο για τα τραπεζοκαθίσματα

Καιρός είναι να καταλάβει ότι με την αλαζονεία που τον διακρίνει μόνον κακό κάνει στην πόλη, υπογραμμίζει ο επικεφαλής των «Εντάξει»

«Κόλαφο» για τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζει ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», Σταύρος Καλαφάτης, την απόρριψη από πλευράς Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, προσφυγών του Δήμου Θεσσαλονίκης σχετικά με τη λειτουργία κοινόχρηστων χώρων στην οδό Αγίας Σοφίας, καθώς και την εκμίσθωση ακινήτων και την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στη Νέα Παραλία.

«Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης αποτελεί “κόλαφο” για τη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης. Αποδεικνύεται πως, όταν λέμε ότι δεν μπορεί να διοικήσει ούτε περίπτερο, έχουμε απόλυτο δίκιο. Καιρός είναι να καταλάβει ότι με την αλαζονεία που τον διακρίνει μόνον κακό κάνει στην πόλη. Ας καθίσουν οι φωστήρες να συντάξουν μια κανονιστική διάταξη της προκοπής κι ας αφήσουν τα μπαλώματα. Ας δώσουν λύση στα προβλήματα που οι ίδιοι προκάλεσαν στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της πόλης», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καλαφάτης.