Skip to main content

Καλαφάτης κατά Βερναρδάκη: Μόνο ανησυχία προκαλεί η ρητορική μίσους

Το γεγονός ότι ένας υπουργός καταφεύγει σε τέτοια ρητορική, απλώς ενισχύει την ανησυχία όλων μας για την ηθική διολίσθηση της κυβέρνησης

Σκληρή απάντηση στη χθεσινή ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη περί «δεξιού παρακράτους στη Θεσσαλονίκη» δίνει με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης. 

Όπως λέει, «ο υπουργός Επικρατείας κ. Βερναρδάκης, με περισσή σπουδή, εξέφρασε δημοσίως χθες τις κυβερνητικές εμμονές με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη».

«Παρουσίασε μια εικονική πραγματικότητα βασισμένη σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις με πενιχρό ή μηδενικό αντίκρισμα, που προσβάλει τη νοημοσύνη κάθε σκεπτόμενου πολίτη», τονίζει ο κ. Καλαφάτης και προσθέτει:

«Και τη διάνθισε με μια ρητορική μίσους και διχασμού περί δεξιού παρακράτους που προσβάλει συλλήβδην αρχές, ιδέες και την ίδια την πόλη».

«Δυστυχώς γι αυτόν και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τίποτα δεν καταφέρνει να συγκαλύψει την ανικανότητα της πρώτης φοράς Αριστερά!», επισημαίενι ο κ. Καλαφάτης και καταλήγει:

«Το γεγονός ότι ένας ακόμα υπουργός καταφεύγει σε τέτοια ρητορική, απλώς ενισχύει την ανησυχία όλων μας για την ηθική διολίσθηση της κυβέρνησης».