Skip to main content

Καλαφάτης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είστε κατήγοροι, αλλά κατηγορούμενοι!

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης ξέρει πολύ καλά πως οι νεοδημοκράτες ήμασταν και είμαστε μετωπικά αντίθετοι στην ακροδεξιά, τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ

Ας καταλάβουν επιτέλους πως, και σε αυτό τον τομέα, δεν είναι κατήγοροι, αλλά κατηγορούμενοι, απαντά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στ. Καλαφάτης, στον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με δήλωσή του.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης ξέρει πολύ καλά πως οι νεοδημοκράτες ήμασταν και είμαστε μετωπικά αντίθετοι στην ακροδεξιά. Ξέρει ότι καταδικάσαμε και καταδικάζουμε τους τραμπούκους που βιαιοπραγούν, που λειτουργούν σαν προβοκάτορες και γίνονται νεροκουβαλητές της συριζέικης προπαγάνδας. Παρόλα αυτά, επιμένει με θράσος στη διαστρέβλωση, τα άκρα και τις ακρότητες, το φανατισμό και το διχασμό. Παίζει ανεύθυνα σε βάρος της Δημοκρατίας και της ενότητας των Ελλήνων», λέει ο κ. Καλαφάτης και προσθέτει:

«Σε αντίθεση με όσους μαχόμαστε το φασισμό σε όλες τις μορφές του, εξακολουθεί να καλύπτει και να υποθάλπει την πιο επικίνδυνη μορφή του, που – όπως τόνισε ο Μίκης – είναι η αριστερόστροφη. Ας καταλάβουν επιτέλους πως, και σε αυτό τον τομέα, δεν είναι κατήγοροι, αλλά κατηγορούμενοι. Το παρελθόν τους είναι αμαρτωλό και το παρόν προβληματικό. Σύντροφοι τους είναι εκείνοι που υπερασπίζονταν τρομοκράτες, υποκινούσαν επιθέσεις σε βάρος πολιτικών αντιπάλων τους, ανέχονταν και ανέχονται τη βία του Ρουβίκωνα, των αναρχικών και των κάθε λογής συλλογικοτήτων.»