Skip to main content

Καλαφάτης για αξιολόγηση: Η ΝΔ μπορεί να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα

Όταν η κυβέρνηση παίζει τον παπά με τις προθέσεις της, ας μην απορεί κανείς γιατί αυξάνονται οι απαιτήσεις, είπε ο βουλευτής A΄Θεσσαλονίκης της ΝΔ.

«Η ΝΔ μπορεί καλύτερα αποτελέσματα, με καλύτερους όρους για τους Έλληνες», δήλωσε ο βουλευτής A΄Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού και υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την πορεία της αξιολόγησης και τη σχετική διαπραγμάτευση.

Ο κ. Καλαφάτης σχολίασε λέγοντας: «Ο πρωθυπουργός δηλώνει στο εσωτερικό "ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα". O υπουργός οικονομικών τον ακυρώνει την επόμενη μέρα! O υπουργός εσωτερικών προαναγγέλλει ότι τα μέτρα θα ψηφιστούν, αλλά δεν θα εφαρμοστούν».

«Όταν η κυβέρνηση παίζει τον παπά με τις προθέσεις της, ας μην απορεί κανείς γιατί αυξάνουν υπέρμετρα τις απαιτήσεις εγγυήσεων οι εταίροι μας», επεσήμανε ο βουλευτής και κατέληξε:

«H Νέα Δημοκρατία επιμένει: Μια αξιόπιστη και σοβαρή κυβέρνηση, θα μπορεί σε πολύ συντομότερο χρόνο να επιτύχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα, με πολύ καλύτερους όρους για την Ελλάδα και τους παραγωγικούς Έλληνες».