Skip to main content

Καλαφάτης: Η «Ανθεκτική Πόλη Θεσσαλονίκη» δεν υπάρχει

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει» χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα εναντίον της διοίκησης στηλιτεύοντας την εμφάνιση εικόνων στα social media

Σκληρή γλώσσα εναντίον της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης χρησιμοποίησε σήμερα ο Σταύρος Καλαφάτης κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής της Δημοτικής  Παράταξης «Εντάξει» ανέφερε:

«Η "Ανθεκτική Πόλη Θεσσαλονίκη" δεν υπάρχει. Εδώ και χρόνια, με προπαγανδιστικό τρόπο, θέλατε να μας πείσετε ότι η Θεσσαλονίκη είναι μέλος του Δικτύου, όταν καθημερινά αποδεικνύεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει» ενώ συμπλήρωσε:

«Πάλι κοιμόσασταν τον ύπνο του δικαίου! Όταν, όλος ο κόσμος, γνώριζε ότι επέρχετο καταιγίδα πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, δεν κάνατε  το παραμικρό για να ενημερώσετε τους πολίτες».

Ο κ. Καλαφάτης στηλίτευσε την εμφάνιση, στα social media, φωτογραφιών συμβούλων της διοίκησης για άσχετα θέματα, λέγοντας: «Τα social media τα έχετε ψωμοτύρι για τον χαβαλέ. Δεν μπορούσατε να τα ενεργοποιήσετε  για να ειδοποιήσετε τους πολίτες; Να γνωρίζουν οι επαγγελματίες τι επρόκειτο να συμβεί και να σώσουν την περιουσία τους;», ρώτησε  καταλογίζοντας διπλή αμέλεια στη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Kαι αναρωτήθηκε: «Έχετε μήπως κάποιο σχέδιο για να ενημερώσετε τους πολίτες για το τι θα έκαναν μετά την καταστροφή; Για τις ενέργειες στις οποίες θα μπορούσαν να προβούν»;